Търсене в този блог

петък, 31 май 2019 г.

"Riverdale: Предишният ден" - Микол Остоу

Създадена на основата на суперуспешния сериал „Ривърдейл“, тази предистория разкрива
какъв е бил животът на членовете на бандата, преди да се запознаем с тях в първи сезон.
Защо има трудности в отношенията на Каната и Арчи? Как ли е изглеждал животът на Вероника в Ню Йорк? И колко дълго всъщност Бети е била влюбена в Арчи?
Любимите ти герои разказват историята по своя начин.

"Riverdale: Предишният ден" от Микол Остоу е една предистория на любим сериал на толкова много хора. Това е книга, която ни разказва за живота на любимите ни герои преди събитията на четвърти юли. Перфектно допълнение за всеки любител на сериала. 
Фенове ли сте на сериала "Ривърдейл"? Аз определено Да, сериала е много интересен, с огромна мистерия, прекрасен сюжет, много изненади и шокиращи моменти. Ако не сте го гледали, то определено трябва да му хвърлите един поглед, ще останете очаровани. Сериалът има един специфичен чар, който пленява сърцето на зрителя, невероятния актьорски състав пресъздава по неповторим начин историята. 
И ако и вие сте като мен и искате още и още от този сериал, то няма да съгрешите ако прочетете тази книга.
Няколко факти за книгата:
- това не е официална предистория към сериала, авторката не е свързана със сериала. Но все пак е интересно за всеки любител на тази история да прочете един вариант на живота на любимите ни герои.
-не приемайте написаното в книгата за самата истина, това е просто представата на авторката.
Щом прочетох книгата много ми се догледа сериала и не сгреших като го започнах отново, първо си припомних много неща и второ осъзнах колко добре авторката се е справила с написването на историята. Дори знаете ли какво можете първо да прочетете книгата и после да се пробвате със сериала. Ще се потопите  в живота на персонажите преди да се обърка - или по-точно преди напълно да се обърне с главата надолу. 
А вие как си представях те живота на Бети, Джъгхед, Арчи и Вероника? Аз не бях се замислела особено. 
Обожавам всеки един от героите ( в сериала) като се почне от Бети, пре моят единствен и неповторим Джъгхед (А не Каната!!!!) и се стигне до Шерил.
Но в книгата само и единствено моят Джъгхед си беше тип топ.
В Бети ми липсваше  типичния плам, оная Бети Купър, която виждаме още от началото на сериала, с вечната си опашка и скрита сила.
Арчи не ми хареса като приятел иначе си съвпадат нещата с книгата и началото на сериала, но по принцип той не ми е и любимия герой в сериала и в книгата не успя да ме спечели.
Вероника беше истинска к*ка. Дразнеща, обсебена от себе си, с чувство, че светът се върти около нея, но това си е съвсем нормално в началото на сериала виждаме опитите и да се промени, след всичко лошо тя си поставя за цел да стане по-добра версия на себе си. 
Тази книга е за феновете на сериала, които искат да се докосната поне още за малко до този свят, особено чакайки четвърти сезон!


Благодаря на издателство Егмонт за предоставената възможност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар