Търсене в този блог

сряда, 31 януари 2018 г.

Три години!!! Не ви ли писнах вече?

Честита трета годишнина на блога.
Три години, 1095 дни, не мога да повярвам кога мина това време, не мога да повярвам какъв дълъг път съм изминала, като си спомня какво беше в началото и какво е сега.... толкова много неща се промениха някои за хубаво, други за лошо, но вече нищо не е същото. Три години не са малко време определено, три години с всякакви спомени, три години с нови приятелства, три години с много нови книги, три вълнуващи години. Искам да благодаря на всеки един, който следи блога, искрено съм ви благодарна и си нямата и представа колко много оценявам това. Всичко започна едва ли не както някаква шега, но сега след толкова много време е всичко друго, но не и някаква шега. Блога са превърна във важна част от живота ми.    
По повод рождения ден на блога искам да предам малко щастие и на някои друг за това бих искала да направя един Giveaway. Няма да бъде нещо лал, съжалявам ама съм бъдеще студентка. За да участвате трябва само да ми напишете какво ви харесва в блога, защо го четете... такива неща. Не искам есе в обем на три страници на тема, а нещо обикновено, като просто да си споделите мнението за books99. Ще очаквам отговорите ви на пощата ми - kremena802@gmail.com.
Срокът за участието е до 09.02 до 23:59 часа, а победителя ще бъде изтеглен на 10.02 до 17 часа. Ще пиша на спечелия за всеки случай. За Giveaway ще споделя и в Instagram и всеки, който го сложи на сторито си се включва два пъти и ме тагне, че да разбера.
Да отговоря на неизречения ви въпрос наградата ще бъде книгата "Белжар", както и няколко други книжни изненади.
Победителят ще бъде избран на случаен принцип, но си мислих, най-интересните отговори да ги споделя тук естествено, ако нямате нищо против.
Ииии един малък недостатък, но доставката ще се поеме от спечелилия. 
Мисля, че това е всичко. Желая късмет на всички, които решат да участват.
И отново: Честит трети рожден ден на моето малко бебче  books99.

Няма коментари:

Публикуване на коментар