Търсене в този блог

петък, 4 декември 2015 г.

Winter Is Coming Book Tag

Казала съм си, че този месец ще бъда колкото мога по активна по случай последния месец на годината, изпълнен с любимите ми празници. Благодаря на Кая за тага.

1.Сняг: Красиво е когато всичко е засипано с него, но след това започва да се топи – Книга/Поредица, която сте харесали в началото, но по средата вече сте загубили интерес.
- „Училище за вампири“ до третата книга бях влюбена в поредицата нямах търпение да я прочета, но тогава станаха едни определени неща в третата книга, а и бях дочула за някои неща, които стават в останалите и просто не можех да продължа поредицата.

2.Снежинка: Нещо красиво и винаги различно – Изберете книга, която се отличава от всички останали книги, които сте чели.
- Доста са книгите, които са ме променили, вдъхновили и са ме направили по-добра и всяка една от тях се отличава от другата. Например „Крадецът на книги“ - М.З. има ли нужда да обяснявам.

3.Снежен човек: Винаги е забавно да направите един със семейството си - Книга която е подходяща за цялото семейство.
- определено няма да книга на примерно от поредицата „Кросфайър“.

4.Коледа: - Книга, която носи радост и ви е накарала да се стоплите отвътре, докато сте я чели.
Определено прочитането на Фенка“ - Р.Р  ме стопли отвътре и ме направи щастлива.

5.Дядо Коледа: Той носи чудесни подаръци – Желана от вас книга, която искате да получите за Коледа.
- Книгите, които искам за Коледа са толкова много - „И заживели щастливо“ - К.К. „Ейджъл“ -Дж.С. „Магнус Чейс“ - Р.Р. „Морето на спокойствието“ ии естествено още много, много, но просто ще стане прекалено дълго.

6.Целене със снежни топки: Понякога може да боли като те ударят - Книга която ви е накарала да изпитате силна емоция като тъга или гняв.
- Гняв? Ол определено бях много ядосана, не че още не съм де, на Мейвън „Алената кралица“. Още от началото усещах, че има нещо нередно с него, бях уж подготвена, а и Кал ми хареса повече - без коментари моля знам, че си има своите недостатъци, но въпреки всичко бях ужасно ядосана на Мейвън.

7.Пързаляне: Всички го обичахме, когато бяхме малки – Книга, която сте харесвали когато сте били деца.
- „Мечо Пух“ и „Малкият принц“ обичах и още обичам тези книги, създадени за деца те ни учат на неща, които никога не трябва да забравяме особено когато сме възрастни.

8.Книга, която ви е разочаровала.
- „18% Сиво“ вече не знам за кой път го казвам, но имах големи очаквания за книгата, а те се
сгромолясаха с гръм и трясък.

9.Елен: Нещо, което ни е скъпо - Книга, която има сантиментална стойност за вас.
- Обичам да ми се подаряват книги, защото те винаги ще ми носят спомен за дадения човек, всяка книга получена от мой близък има огромна сантиментална стойност за мен, всяка една.

Няма коментари:

Публикуване на коментар