петък, 8 май 2015 г.

The Disney Book Tag


Хоп хоп имам нещо нова за правене. Познайте какво!
Да точно тагната съм в нов таг, който разбира се ще го направя. Хилядократни благодарности на К. Димитрова

1.Малката русалка
 - Герой, който е като "риба на сухо", който не се чувства на място. - ще се повторя като кажа "Кристал" - Дж.С, но тя наистина доста време не се чувстваше на място и постоянно мислеше, че не става за нищо.


2.Пепеляшка
 - Герой, който претърпява голяма промяна. - е пак повторение, но за това съм си само аз виновна като правя тага късно.
Според мен Клеъри "Реликвите на смъртните" - К.К, но тя наистина претърпя огромно промяна, от едно обикновено момиче тя се превърна в силна смела жена, която е готова на всичко за най-близките. Друг такъв герой е Кейти "Лукс" - Дж.А.Л та тя в началото беше едно крехко и ранимо момиченце, а в последствие стана жена, която знае как се ритат задници.

3.Снежанка
 - Книга, която има много различни по вид герои. - изтъркано и вече споменавано,
но в книгите "Хари Потър"- Дж.К.Р има какви ли не герои както и в "Пърси Джаксън" - Р.Р, "Тайните на безсмъртния Никола Фламел" - Майкъл Скот. Та то в тези книги има какви ли не същества от най-различни история и от митологията на безброй страни.

4.Спящата красавица
 - Книга, която ме е накарала да заспя. - обикновено книгите ме събуждат, а не приспиват, е да това важи естествено за интересните книги.
И сега на въпроса, обикновено ме преспиват книги от училище, като "Илиада" - Омир. А представете си аз прочетох съкратена версия.

5.Цар Лъв
 - Герой, който е имал някаква травмираща случка в детството си. - веднага се сещам за Хоуп и Дийн "Без Хоуп" - К.Х и как иначе Хоуп е преживяла нещо, което не бих пожелала и на най-омразния и противния ми враг, а Дийн губи най-добрата си приятелка и за сметка на това обвинява за себе си това. Друг герой с травмиращо детство е Скай "Скай" - Дж.С , та тя отказва да говори с години, от това което е преживяла.

6.Красавицата и звяра
 - Голяма книга, от която сте били уплашени, точно защото е била много дебела, но в последствие сте намерили историята за красива. - често казано не се плаша от големите книги, ако е интересна една история, то няма значение, дали книгата е дебела или не, а ако е скучна, дори най-тънката книжка ще ми се стори, като пълната версия на "Илиада" ( който не знае да му кажа, че тя е гигантска)

7.Аладин
 - Герой, чието желание или най - съкровена мечта се изпълва, независимо дали е било за добро, или за лошо. - сега се сещам само за Пърси "Пърси Джаксън" - Р.Р, които винаги е искал да открие баща си ( по точно винаги е искал да знае повече за него, нали все пак го мислеше за мъртъв)

8.Мулан
 - Герой, който се прави на такъв, какъвто не е. - Себастиан "Реликвите на смъртните" - К.К, в третата книга, той се представяше за човек, който същност беше убил.

9.Играта на играчките
 - Книга с герои, които бихте искали да съживите. - ааа всички като започнем с героите от "Реликвите" докато стигнем до героите от "Кръвни връзки" и "Академия за вампири" - Р.М

10.Потомците на злодеите на Дисни 
- Любим злодей или просто не доразбран герой. - Люк от "Пърси Джакскън" - Р.Р и Себастиан "Реликвите на смъртните" - К.К и двамата да бяха злодеи, но например Люк накрая показа истинската си всъщност т.е , че е добър човек, а Себастиан, той изобщо не е виновен за това какъв е, баща му е виновен, той го направи такова чудовище - буквално.

Пак идва ред да тагна някого, но аз отново направих тага късничко и май всички са тагнати или вече се направили тага за това, който иска да го направи.  

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

books99 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang