вторник, 3 февруари 2015 г.

Да изгубиш Хоуп - Колийн Хувър


Понякога, ако искаме да продължим напред, първо трябва да се разровим дълбоко в миналото си и да си простим за грешките.
В „Без Хоуп” Скай не остави нито една неразкрита тайна, несподелено чувство или забравен спомен, но миналото на Холдър остана загадка.      Преследван от мисълта за малкото момиче, на което е позволил да си отиде, Холдър дава всичко от себе си, за да я издири и да се освободи от съкрушителната вина. Но той не предполага, че в момента, в който я открие, го очаква още по-голямо разкаяние...
В „Да изгубиш Хоуп” бестселър авторката Колийн Хувър разкрива какво се е случвало в съзнанието на Холдър през всички онези безнадеждни моменти - и дали той е в състояние да намери спокойствието, от което отчаяно се нуждае.

Прочетох "Да изгубиш Хоуп"! Да знам вчера  я почнах, но какво да се прави и тя като "Без Хоуп" се чете на един дъх. 
В таз и книга проследяваме болката на Холдър след смъртта на сестра му, опити му да събере парченцата от сърцето му след смъртта и и след изчезването на Хоуп. Надеждата която поражда срещата му със Скай и болката при научаването на истината, за миналото на Скай и за това което е преживяла Лес. 
И тази книга не промени мнението ми, че е много приятно и интересно една история да се проследи от различни гледни точки. 
Всеки герой е различен и различно реагира на една и съща ситуация. 
Книгата си заслужава времето. Разтърсваща и караща ние читателите да се замислим. 

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

books99 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang