понеделник, 2 февруари 2015 г.

Без Хоуп - Колийн Хувър


Понякога да откриеш истината може да е по-безнадеждно, отколкото да продължиш да вярваш в лъжи...
Това осъзнава седемнайсетгодишната Скай, след като среща Дийн Холдър. Човек с репутация, която съперничи на нейната, и рядката способност да провокира в нея чувства, които не е имала преди. Срещата с него събужда спомени, които младата жена предпочита да останат дълбоко погребани в миналото. Скай се опитва да държи Дийн на разстояние, знаейки, че той ще й донесе само неприятности. А той настоява да научи всичко за нея. След като накрая пада в плен на непоколебимото му преследване, Скай разбира, че Холдър съвсем не е този, за когото се представя. Когато тайните, които е пазил са разкрити, животът на Скай ще се промени завинаги.Вчера дочетох "Без Хоуп". Мога да кажа, без никакво колебание, че тази книга ми взе ума. 

Това е първата книга на тази писателка, която съм чела, но съм сигурна, че няма да е последната.
Цялата история още от самото начало е интригуваща, а героите са завладяващи.
Както е написано в книгата "Понякога да откриеш истината може да е по-безнадеждно, отколкото да продължиш да вярваш в лъжи... "
Скай или т.е Хоуп извървява дългия път на истината, тя разбира коя е и какво е преживява, спомен който всеки нормален човек ще се опита да забрави и потисне. Тя разбира истината за миналото си, истина която е много по -  безнадежна от лъжата в която е живяла. 
 Тя и Холдъл отново се намират се дълги години  детската им и тъй чисто любов се преобразува в изпепеляваща и поглъщаща любов.  Тази книга напълно си струва времето. 

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

books99 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang